Apostem per la cultura gastronòmica local i ecològica des de Granollers.

arrow-long-down

L’Artesanal sorgeix de la confluència de l’experiència de la Steph i el David amb el projecte de granja i creperia El sarraí, amb les propostes del David i el Miquel, compromesos des de fa molt temps amb la cultura gastronòmica i els valors de la cervesa artesana.

Granollers és una ciutat dinàmica, amb una gran varietat de gent i ritmes, i volem que L’Artesanal dialogui amb aquest dinamisme. Per això, L’Artesanal té una oferta àmplia i alhora específica, adaptada a diversos públics i franges horàries.
Els nostres clients poden gaudir d’una carta que canvia segons la temporada, farcida d’opcions veganes i vegetarianes, així com carns ecològiques de pollastre, vedella i porc, les nostres Galletes bretones i una gran varietat de plats on defensem la filosofia SlowFood, la cultura gastronòmica que aposta pel bo, net i just.

El consum individual és un motor de transformació global: apostem per un consum respectuós amb el medi ambient mitjançant el compromís amb productors i productes locals i de qualitat.
Per això, la proposta gastronòmica planteja una forma d’entendre la relació amb el territori i la cultura gastronòmica, cosa que implica respectar els ritmes de cada temporada, oferir plats i productes fets al moment (sense conservants ni estabilitzants).
Creiem que els canvis globals es fan realitat des de l’actuació local i quotidiana.